Friday, March 14, 2008

Salam Ceria ...



Salam buat semua ...


Kak Long masih lagi sibuk. Fuhh...lega sikit sebab internal audit oleh consultant yang dilantik telah selesai hari ini. Unexpected tuu kalau nak tahu !! sebabnya ikut jadual minggu depan baru mula ..tetiba jer pagi tadi dapat email kata hari ni...terkedu kejap! kejap jer sebab yakin semua dokumen ada simpan dalam fail2 dah. Cehh bila pakcik tu datang..dia bukannyer nak tengok pun ISO nyer procedures ...tak tahulah apa tujuan dia buat audit. Mungkin nak report kat top management kut. Apa2 pun...kak long nak wish selamat berhujung minggu buat semua kengkawan. Jumpa lagi Isnin nanti ,InsyaAllah. Daaaa.. ..

4 comments:

natrah said...

Salam Kak Long..

Lega kan dah settled audit..kat sini bukan setakat internal audit..surveillence audit lagi nak dtg in April..tgh serabut dah ni..belum tension je lagi :) Harap2 everything OK ya..
enjoy your wkend!

noushy syah said...

Salam Kak LOng

Alahmdulillah, everything's OK yea..

Hope you have a nice weekend too.

Big hugs*

Zura@Kak Long said...

Natrah & Noushy-->audit sebenar belum lagi ni ..huhuhu tapi kena menten la dokumentasi semua. Terima kasih yer..kishh pp korang berdua.

Natrah-->kerah ler semua misi2 tolong selesaikan kerja ISO tu :-)

iEn said...

sibuk tu sibuk jugak.. jgn lupe minum tongkat ali noh wakakaka

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin