Friday, December 19, 2008

Internal Audit Lagi

Kelmarin dapat email ini:

Dear IQAs,

The Internal Audit is scheduled to be carried out from 22nd Dec 2008 – 9th Jan 2009. As such, we would like to call for an Internal Audit Preparatory Meeting.

The details are as below:


Date: 19th Dec 2008 (Friday)

Time: 3.00pm

Venue: Boardroom


isk iskk ...ada ke yang attend meeting ni nanti? ntah berapa kerat ler yang ada. Dah hujung2 tahun macam ni ramai yg cuti ..yang ni pulak baru hantar reminder . Bila tengok schedule audit tu...teman yang paling banyak dept kena handle...hmm partner yg sorang tu teman tak pernah bekerjasama dgn dia sebelum ini. Harap2 tak de laa teman kena buat semuanya nanti sebab awal 2009 nanti teman akan lebih busyyyyyyy nampaknyer dgn internal audit yg kena habis sebelum 9 Jan. Walau tak ada apa2 imbuhan buat keje extra ini.. Sabo jer le!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin