Wednesday, December 24, 2008

Meh makan.Makan dgn budak2 kecil kadangkala menguji kesabaran. Ehehe kalau mereka buat kecoh,mengamuk atau merengek di meja makan,memang tak senang nak makan. Betuk tak?sebab tu kena sabo!seronok kalau budak2 tu mendengar kata masa makan kat luar.

4 comments:

mad redo1 said...

Alhamdulillah, setakat ni AKS berdua tu takdelah menguji kesabaran mad redo1 sangat, harapnya AKS #3 pun sama...

hehehe...

Abang Long said...

Cuba bayangkan, Abang Long terpaksa melayan karenah 5 orang anak sewaktu makan.

Kak Zue said...

Mad_redo1-->Anak perempuan keletah dan kerenah dia kurang sikit dari boys..ehehhe tp kadangkala boys pun baik jer bila makan tak memilih

Kak Zue said...

Abang Long-->5 orang kalau kerenah mereka boleh diterima akal tak mengapa...ehehehe

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin