Thursday, December 11, 2008

Saya dah kembali...

berblogging..walaupun tak sempat nak cerita panjang sebab tak ada cerita nak diceritakan..eheh selain dari sibuk kerja dan menghabiskan baki cuti tahun yang tidak boleh di bawa ke tahun hadapan. Kalau ikutkan boleh jer blogging via mobile phone tapi idea kurang dan malas..ehehhe. Terima kasih kepada kawan2 yang sudi juga singgah walau saya "away" dan mereka yg tak singgah sebab saya tak pergi jengah blog mereka..saya fahamm.

Daaa...

4 comments:

cikgu panji said...

kak zue,
selamat kembali...lepas ni mesti byk entry menarik dari kak zue. hehehe

Ismail N said...

welcome back. Blogging via mobile phone mahal lah.. Saya guna celcom, depa charge 10 sen per 10kb. Bila bill sampai ratus ringgit banyaknya. Lagi bagus lepak kat tempat yg ada wifi. Ada minuman lagi tu... he he.

Kak Zue said...

Cikgu Panji-->Terima kasih :-)

Kak Zue said...

Ismail N--> Saya biasa hantar entri guna email dan check shout box guna handphone tapi taklah banyak sgt saya guna sebab sekejap ajer..eheheh

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin