Thursday, December 18, 2008

Siri TV retro kegemaran saya

Huhuhu hari ni dah tak ada idea..so mak long ni mengimbau kenangan lama. Suatu ketika dahulu ( sampai sekarang masih ingat),saya suka menonton banyak siri TV..tak kira drama, komedi atau action seperti..

Moonlighting..siri tv di mana Bruce Willis menjadi hero ...
Remington Steel ..drama action dan penyiasat persendirian yg romantik dan kelakar

Oshin .. citer Jepun ni best..sedih ada,kelakar ada..ehehe walau berhadapan dgn kepayahan, akhirnya berjaya juga hidup senang..dari dia kecil sampai menjadi nenek..


Six Million Dollar Man and bionic woman yang original tau..bukan yang remake yg kuar kat tv baru2 ni..eheheh( mana boleh pisah kedua siri ini, ada kaitan arr..ehehe)

Battlestar Galactica (huhuhu apasal kita suka citer ni hah?? sebab jalan cerita atau sebab watak hero dia yg handsome..ehehehe
BJ and the Bear ( hahahah..travel sekali naik lori dgn "Bear" the monkey)


8 Is Enough( suka tgk famili dalam citer ni kecuh2 sebab kita berdua beradik jer..eheheh)


Full House ( Uncle Jesse yang handsome tu..plus keletah baby yang membesar bersama siri tersebut...ahaks)

21 Jump Street (memang ‘gila’ kat Johnny Depp ni –‘handsome’ abissss!)
Charles in Charge ( huhuhu ada ke orang lain yg suka tengok siri sitkom ni?)

2 comments:

en_me said...

'combat' takdok kerrr akak zuee.. memang retro kannns..

Kak Zue said...

en_me-->hukalohhh..teman tak letak combat sbb terlupa..masa nengok citer tu sekolah rendah..ehehhe tp memang suker tengok!! Sargeant Saunders..ahaks

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin