Wednesday, May 13, 2009

Hari pertama di KMPP

1. Muka ceria jer bila nak keluar dari rumah


2/3. Malam terakhir di rumah sebelum ke KMPP. Kemas jgn tak kemas


4. Jom kita ke Kepala Batas


5. Weh ..syukur sampai juga di tempat letak kereta KMPP


6. Gambar pertama Iqa di tepi tasik


7. Weh..itu ler signboard tunjuk arah ke kolej di pekan Kepala Batas


8. Iqa jumpa ex-MJSC BP masa berbaris nak mendaftar..hmm nama dia tak ingat ler pulak..


9. Seawal 7 pagi , bakal pelajar KMPP dah mula beratur untuk pendaftaran


10. Masa untuk memunggah beg2


11. Apa yang di menungkan ntah ...


12. Iqa berbaris menunggu giliran daftar( gambo tak terang..maklum ler ..yg tukang ambik gambo tu pro sangat...ahaks)


13-15. Huhuhu posing ..jgn tak posing yer sebelum mak dgn abah balik.












1. Iqa masa kami ronda-ronda window shopping kat gerai2 di dataran KMPP( tak ada tingkap or dinding boleh panggil window shopping ke hah?)


2. Di bangunan itulah rumah cikgu Wardi :-). Dah nak balik baru teringat nak ambik gambar..ehehe dari jauh jer .


3. Itu bas...bukan basikal ...ahaks.


4. Jambatan kat tasik KMPP@ Taman Rekreasi rasanyer..ehehe. Sorry tak tahu apa nama tasik tu ( ada nama lain kut)ehehehe.


5/6. Mak long dan Tok Chu si Iqa ni ler.


7 /10. Salam2 nak balik dah ni..


8. Lepas tolong kemas almari dan katil ..lepak kejap kat kat katil Iqa.


9. Iqa dok kemas beg kasut2


12. Iqa dgn mak , abah dan tok chu dia.


13. Ni masa nak balik ke tempat letak kereta..jauh tu dari KOMPEL Siti Khadijah.


15. Jalan keluar dari KMPP sesak.


16. Abah si Iqa.


Semasa di Tadika Intan Gemilang milik Cikgu Wardi




Terima kasih yer Cikgu Wardi sebab sudi jamu kami minum petang dan tumpangkan kami di tadika cikgu. Mintak tolong Cikgu tengok2kan Iqa kat sana yer Cikgu. InsyaAllah kita jumpa lagi.

5 comments:

Abang Long said...

Rakam gambar, lepas itu simpan dalam album, lepas 10 tahun buka balik. Nostalgia.

~Cinta Cukulet~ said...

jadi jugak iQa masuk matriks hehe..:D

Kak Zue said...

Abang Long-->memang betul cakap abg long tu.

Kak Zue said...

CC-->Alhamdulillah Iqa dah selamat masuk matriks dan doa kami dia akan berjaya

Cikgu said...

wah! memang sejuk mata memandang bila menaung dibawah pohon kan! :D

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin