Friday, August 20, 2004

Interview ...

Hari ini..ada seorang adik tu ..datang dari N.S untuk attend interview. Biasanya aku dgn Kelly yg interview , kali ini, Hana join sebab Kelly tak sihat. Sorang lagi candidate yg hantar resume pakai tudung ...datang interview hilang lak tudung dia. Macam Amy jugak laa dulu.

Sekali aku guna perkataan shelving..dia dah kerut muka..alahai...cam mana ni?

Kelly pulak dah sound kata minah ni kureng sikit BI dia ..jawab telefon pun teragak-agak. Dia macam tak approve jer?

Ikut experience dia ..kira ok tapi ntah laa ..dulu pun si A pun sama gak..beriya kata boleh kerja itu ini tapi hampehhh gak.

Si S pulak..hari bad mood . Bengang dgn management tempat dia bertugas. Tak berani nak cakap apa dgn dia ..takut salah lak . Tapi dia jugak yg hantar sms kat kita luahkan perasaan marah dia . Iskk iskkk ..betul laa apa yg aku rasa..Dia ni cuma nak kawan jer ...sesekali rasa nak sembang...sembang..kalau tidak..lantak la. Tapi sabar gak laa, sebab tak rugi apa pun ...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin