Tuesday, April 24, 2007

Aku Masih Di Sini


Buat pengetahuan semua, Kak Long berada di dalam keadaan sihat sejahtera, alhamdulillah. Entri-entri di bawah hanyalah sebagai tanda penghargaan kak long kepada semua kakak,abang dan adik yang sudi menjadi kawan Kak Long. Komen dan mesej-mesej anda menjadi penghibur dan membuatkan Kak Long merasa disayangi walaupun ada yang tak sayang kak long ..ehehehe. Okey..dah jangan sibuk nak baca blog jer, buat kerja tu...ihiks. Yang study lagi tu..belajarlah rajin-rajin. Jangan ponteng kelas( ni mesej khas utk adik-adik yang ada kat Wellington, NZ dan Russia?? ye ker Russia?? ...ahahahah. Sayang adik!!). Sayda and equil..I love ur comments , kelakar.

Kepada yang lain-lain tak kira lelaki ke perempuan, kak long tetap ingat kat anda semua, walaupun sedang bercuti dan tak dapat tengok blog..huhuhu. ( takut kalau dah ada access kat rumah nanti tak ingat dunia ..sibuk dgn blog pulak...ahaks).

Apa-apapun komen anda di setiap entri boleh kak long baca melalui email yang kak long baca via mobile gmail..ihiks. So kalau nak tinggalkan pesanan yang P & C , guna email ok. (Macamlah ada yang nak bagi email p&c..ahahahha). Bukan apa, saja jer nak hiburkan hati dan mengurangkan rasa pening dengan kerja yang ada ini dan bukan untuk menjauhkan diri ...bukan itu .(sekurang2nya bukan ketika ini).

Sampai jumpa lagi...

4 comments:

mad redo1 said...

bukan itu
bukan ini
kalau dah begitu
kenalah buat begini

hehehe... sori bertambah memeningkan kepala dgn komen ntah hape2 nih, take care...

sayda said...

ape ni weekend pun keje nih..duk umah dh la.kaklong ni nk kumpul duit nk dtg sini ke..heheh..muaha..

cane nk anta msg kt gmail tu..ajar la sayda..pastu, nk add kaklong kt ym..ada ke?

muax muah~hug die kuat2!!!

Equilibrium said...

muke klong ressemble muka kakak sulong saye, cume kakak sulong saya garang ya amat...giler garang!kaklong??hehe..nanti blk mesia la baru saya tau grg ke idak....Akak masih disini????Dimana???tertanya2 saya pd diri sendiri, dimanakah kaklong ini?

saper yg sker ponteng kls tu kak?bdk welly tu ke?eiiii...pemalas!..contohilah saya nie..dahla sopan, rajin lak tu, disayangi oleh lembu2 niuzilen! Budak Welly, jgn nak monteng dah!!gi kls nun...Satg x leh msk exam...haaaa..kang kn dok lbh sethn kang..Baru best!!hehee

neway,nice photos la kak...rindu mesia n org2 kita(kecuali budak welly!)..muahahahaa...(gelak sengau la pulok)

Zura@Kak Long said...

Bro Mad...ahahahha lawakla pulak. I like!!! thanks for coming..ihiks.Kepala tak pening dah, u 2 take care bro...

Sayda: Apo la mung ni ..ahaks. Tak bagi org datang Welly ke ? eheheheh kerja utk sara hidup dan bila tiba giliran jer arr...Adehhh...guna email biasalah wehhh...bg alamat email syda kat email tu, then kak long invite sayda. Add ym : juezura@yahoo.com

Equil: ni lagi sorang buat org gelak pagi2 buta ni..ahahahha...kak long garang bertempat..kalau org degil cam equil ni kak long garang kut..ehehehh.CArilah kak long kat sini sampai jumpa ...alalalalaalla

Rindu dengan mesia ek...cepat2 ler habiskan kelas tu ..ehehe jgn nak monteng jer, baru leh balik mesia...

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin