Friday, April 20, 2007

Nasi Ayam & Asam Pedas

iskk ...dah petang ni teringat pulak pada asam pedas ikan senangin yang kak long masak pagi tadi sebelum pergi kerja. Kak Long selalu masak dahulu kalau shift lewat ie: 11am-8pm. At least, mak tak perlu terkejar2 nak masak dan jaga cucu2 dia.

Semalam masak nasi ayam..ehehhe yummy(puji diri sendiri) ahaahahh sbb tk ada org lain puji. Ihikss..


Hari ni tk ada idea nak tulis apa ...so jumpa lagi esok , InsyaAllah.

4 comments:

Equilibrium said...

akak nak tau...besfren saya baru email saya mintak resepi nasik ayam...hahahaa...sian dia rindu nasik ayam saya...mmm...kalu tau akak masak nasik ayam, saya soh jek dia g umah akak kan..sonang...best laaa...saya balik cuti nanti akak masakkan asam pedas boleh???

Selamat Menjamu selera ye kak...

mohon maaf,saya bz sikit loni...next week ada 4 major tests...so, terkulat2 la ngadap buku...hehee

jumpa lagi kak..kiss dia..MMMMMUUUUAAAAHHHHH!!!

Zura@Kak Long said...

ihikss...resepi nasik ayam belambak kat net...asam pedas pun equil leh buat sendiri ..tp nak yg akak buat..akak email jer leh dak?? ahaks ...nanti balik mesia dtg umah kak long ..leh makan asam pedas ok ..take care.

sayda said...

oloh sume makan sedap2..
bleh la nnt sayda balik msia kaklong masak ek..
huhu.

tq tq..
:D

shunjike7 said...

asam pedas?? bestnyer...

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin