Wednesday, February 27, 2008

Dia datang lagi


Huhuhu macam bagus jer tajuk ni..kut2 laa ada siapa2 yang istmewa datang ek...ahaks. Baru kejap ni tadi ada staff dari dept quality assurance bagitahu ada external audit lagi bulan depan. Hisss...rasa macam baru lagi audit..ihiks cepat bebeno ler pulak audit lagi. Tahun lepas orang2 audit tu tak datang ke sini, tapi tahun ni tak pasti ler pulak. Kalau tak ada lagi bagus..ehehhehe. Makcik yang jaga audit di organisasi kami sekarang ni asalnya dulu dari kolej ...tempat kawan sebilik masa kat Uitm dulu kerja..eheheh so dia kata makcik ni tak ada buat apa2 yg bagus pun kat tempat lama dulu!! huh...tak tahu ler teman nak komen macam mana..apa2pun asal dia tak kacau department ni dengan benda bukan2 sudahlah!!. Mungkin juga pengalaman di tempat lama digunakan dengan lebih baik di tempat baru? First impression masa 1st time jumpa dia di KT semasa management board annual summit, makcik ni tak isi pun borang survey yang HR edarkan. Dia join kaminyer sketsa masa tu pun sebab terpaksa ...isk iskk harap2 dia ni tak buat benda2 yang tak elok di sini sepertimana ditempat kerja lama dia dulu seperti yang dikhabarkan oleh kawan kak long tu.

5 comments:

Noushy Syah said...

ekekekkek..makcik tu mesti banyak experienced, I'm sure she has learned lots of lesson...

Welcome on board, hahhahaha...first impression is important but sometimes not always right though...

All the best Kak Long..

Noushy Syah said...

p/s tantikk dah s/bar awards kak long tuh..eh eh still many more for you to collect kak long!!

Do not hesitate yea...muahhss.

Zura@Kak Long said...

Noushy--> its true. 1st impression mmg penting dan makcik tu macam tk menyakinkan ajer...ehehhe tapi kita tak tahu jugak mungkin dia dah berubahkan? . Ada lagi ke awards yang general noushy tujukan kat semua? nanti kita tgk

natrah said...

kak long...
rasa mcm baru je mai sini..alih2 dah ada 3 post baru...uik cepat kak long mengupdate...bagus.

hehhee talking bout audit ni...sy pun nk kena audit dgn SIRIM tak lama lg...so tak mo komen pape lah...TAKOTTTT!!! hope kak long nye audit berjalan lancar..

Zura@Kak Long said...

Natrah-->audit ni walaupun kita rasa kita dah buat ikut prosedur tapi kdgkala panel rasa ada jer yg tak betulnyer ..ehehe InsyaAllah moga kitanyer dept lulus cemerlang yer. Good Luck

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin