Thursday, February 28, 2008

Terkurung ke terkunci?

Oh tidak!!! apa malang nasib hari ni. Sampai awal sebelum 7am tapi terkurung. Heheheh macam terkurung dalam sangkar emas..ihiks kalau sangkar emas ok lagi..ni sangkar ofis ni hah yang tak berapa nak indah tapi tetap dihatiku.....cisss apa daaaa. Kunci pintu bilik tak boleh nak dibukak weiii..jammed!!hampehh ..sabor jer ler!! Mujur ler pc kaunter ni canggih dari pc kat bilik tu..flat screen..beso lagik...ahahahah teman guna ler pc kat kaunter ni untuk meluahkan rasa kurang bernasib baik tapi alhamdulillah , syukur juga kerana dapat buat entri awal pagi sebelum mula kerja. Mak aiii kena tunggu Uncle Ong dari maintenance ler nampak gayanyer ni ..huhuhu mesti pukul 9 lebih nanti..uwaaaaaaaaaa. Tak dapat nak ambik biskut ..lapoooo. Cafe lum bukak!!! Sabo jer ler makcik zura wehhh..ahaks.

10 comments:

Mezik said...
This comment has been removed by a blog administrator.
PuteriSatu said...

salam kenal kak long...wife abang long yek?

wilda said...

salam kaklong..kaklong terkunci ek? hehe..sy pun penah x dpt masuk bilik pas abis kelas..mase tu penat sgt, memang nk balik cepat, nk baring..tetiba lak xleh masuk..huhu..ape lg, tumpang bilik kwn la..:)

mama ranggie said...

lor...dapat masuk dah ke kak long?

Zura@Kak Long said...

Eira--> kak long dapat masuk pukul 8..
Wilda-->ehehhe kalau bilik kawan ada katil kosong okey..layanzz jer laa ek..ehehe kalau tk ada...pi tido kat library kut..ekkekek

Zura@Kak Long said...

Puteri Satu--> uikss ...kak long bukan isteri abang long-abang long yang ada kat mana2 blog tu..eheheh Hiss..marah isteri depa tu nanti wehh..ehehhe

Anonymous said...

sapa mezik tuh ??

apasal letak link see "HERE" tuh ...
"link" tuh ... suspicious aa ....

Farah Deen said...

kak long, hahaha kesiannya kena kunci. lama ke terkunci kat dalam bilik tu? nasib ada PC, kalau tak, lagi la mati kutu kan? :)

Noushy Syah said...

Yooo...kak long even terkurung dalam sangkar emas pun boring jugak!! KIta manusia perlu ada kebebasan kan..

...luckily someone came to your rescue..tehehhehe.

Zura@Kak Long said...

Farah--> bilik jer yang terkunci..ehehe library masih boleh dimasuki ...eheheh.

NOushy--> Betul tu..sangkar emas pun kalau hati merana tidak bergunakan?

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin