Wednesday, February 20, 2008

Happy 5th Birthday Nurdini

Sayang Dini..



Alhamdulillah, Nurdini sudah berusia 5 tahun. Tidak ada parti di Harijadi Nurdini yang ke 5 pada 17 Feb yang lepas. Opah dengan mak long dia bagi hadiah seutas rantai dgn pendant berbentuk hati serta sepasang baju berwarna pink. Memula tak ada kek harijadi tapi dia merengek kata bukan harijadi kalau tak ada kek..so mama dia belikan kek juga kelmarin..eheheh maka dia pun dengan sukacitanya meniup lilin. Opah dia kata dia tak sabar tunggu mak long dia ni balik dari kerja...ehehhe maklumlah minggu ni shift habis pukul 8..maka sampai rumah dah pukul 9. Apapun ni ler dia sebahagian gambar Dini sedang meniup lilin di dapur rumah kak long ...eheheheh siap pakai baju tidur dah tu..eheheh. Semoga Panjang umur, jadi anak yang solehah yer sayang..



gift of love

8 comments:

cikgu panji said...

Happy birthday Nurdini.Semoga sentiasa diberkati Allah

Zura@Kak Long said...

Terima kasih Cikgu Panji.

mama ranggie said...

selamat hari lahir sayang...

arsaili said...

salam kak long, sori lama tak berkunjung..biasalah kesibukan...selamat hari jadi buat anak sdr kak long

Noushy Syah said...

Salam kak Long..

Hope things are fine with you.

Happy belated birthday to Nurdini,yeyyy..semakin besar and don't be too noti ok?

Have a gr8 w/end Kak Long.Tantik rumah baru kak long...

natrah said...

happy belated bday dini! semoga bahagia dunia dan akhirat

Farah Deen said...

Happy Birthday DIni.....happy je nampak muka dia tiup cake too...and hope she loves her presents! k.long kasik apa kat dia? :)

Zura@Kak Long said...

Eira, NOushy, Natrah, Farah, Arsaili--> Terima kasih dengan ucapan dan doa kalian semua. Semoga anak sedara kak long Nurdini akan diberkati Allah swt, InsyaAllah

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin