Friday, February 29, 2008

Anggapanmu dan Anggapanku

fun quiz for myspace profile and blog

Setelah membaca entri Noushy di Strange But True, Kak long terfikir nak letak entri ini. Maaf yer Noushy...ambik sedikit idea Noushy. Hari ni bukan birthday kak long sebab kalau birthday kak long, 4 tahun sekali baru ada 29 Februari..ehehe saper di antara anda yang hari lahirnya 29 Februari? Selamat Ulang tahun Kelahiran yer.

Berbalik kepada tajuk dan foto yang tertera di sini, mengikut kalendar cina, tahun yang kak long dilahirkan ialah tahun monyet. Apa yang kak long nak katakan kat sini kebetulan yer, ada sebahagian dari apa yang diperkatakan tentang kak long yang lahir di tahun monyet ini adalah benar . I do not let betrayer let go easily..huhuhu. Yang lain-lain tu hanya orang lain yang dapat menilainya..betul ke kak long macam tu? ada sebahagian lagi kak long ada jawapannya tapi tak tahu sama ada sama dengan pandangan atau persepsi anda tentang kak long. Mungkin jugak persepsi anda adalah semuanya negatif atau ada personaliti anda yang sama dengan apa yang tertera di atas itu? Masing-masing pasti ada jawapannya tetapi tidak hairan jika kita mempunyai anggapan, pandangan atau persepsi yang berbeza. Jalanilah hidup ini dengan sebaik mungkin dijalan yang benar.

2 comments:

mama ranggie said...

kak long,
samalah kite..eira pon tahun monyet...1980...

memang kebanyakkan kebetulan lah sama...

Zura@Kak Long said...

Eira--> ye ker? eheheh itulah tu...kebetulan atau suratan ek??

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin