Friday, April 04, 2008

Kerja oh kerja part 2


Fanatik? anda fanatik bola? ehehhehe kak long tahu mesti ramai fanatik bola..ahaks sambil jeling kat noushy. Makan bola ,minum bola, tido bola, main bola ! err noushy ada main bola ke? bola sepak ? bola jaring? Tak kiralah bola apapun...kalau dah minat sangat.. kira fanatik la tu !!

Lain pulak cerita pasal kak long. Oleh kerana penat hari ni , otak pun dah tak berapa nak keluar idea maka kak long ceduk idea noushy...sekarang ni kak long fanatik buku! kemana-mana dok ingat buku..dok ingat kerja ..hmmm mungkin boleh dikatakan fanatik kerja jugakkan?. Ingat buku, makan buku, minum buku, tidurpun buku !! ahahahahha tapi tak berapa nak pandai jugak. Kalau susun buku2 tu boleh absorb semua content mesti senang2 jer dapat Phd...ekekkeke. Kepala dah tak berapa nak betui dah ni ...ekekek jangan marah ek...kita cerita merapu hari ni jer...( ihiks ...lain kali buat lagi).

Selamat berhujung minggu kepada semua kawan-kawan. Nak off pc sebab masa nak cukup..balik ler wehh oii dah pukul 7!!!

5 comments:

mad redo1 said...

mad redo1 jugak fanatik bola, yang sepak punyalah... malam karang Linda nak tengok AF kenalah pergi rumah makbapak dia cos clash dengan Arsenal lawan liverpool... hehehe...

Akinol said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Noushy Syah said...

Hhahahha..yeyyyy, shaye mmg fanatic bola - mcm Mat redo jugak yang sepak punya tau tehehhehehe:p,tapi xde pula k main bole ;)

FA ke Idol ke Big Brother ke xmainlah, Noushy akan tgk bola,we subscribed to sky sport just to enjoy the footsie at our very own living room yeyyy!! ERRRR..camne nih, Kak LOng tak minat nih?emm emmmm...kak long main jauh2 guna computer ok?

p/s My condolence to you and family and Al-Fatihah,atas kepergian Uncle Kak LOng .

Zura@Kak Long said...

Mad_Redo-->ehehehe suami mithali ler ni sebab sanggup mengalah pi tgk bola kat tempat lain kerana sayang isteri :). Cool bro...eheheh.

Zura@Kak Long said...

Noushy--> Kak Long tahu Noushy mmg fanatik. Ahahahah kak long tengok bola kat tv tu kalau dah tk ada channel lain yg berfungsi ataupun tv dah ada org konker..so bawak diri pi buat kerja lain..ahaks. Kalau kena paksa mmg boleh tgk..jerit jugak bila bola tu masuk ke gol...tapi bukan die hard fan mana2 team pun...ekekek.

Terima kasih utk Al- Fatihah yang disedekahkan.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin