Monday, August 25, 2008

Bandung Trip

Ini hanyalah sebahagian gambar2 yang sempat kak long ambil semasa k.long di Bandung. Ada banyak lagi gambar ...so kalau nak tengok Klik sini . Ada banyak lagi gambar belum kak long copy dari kamera Adik kak long. Lain kali kita tengok ok. Tak sempat nak cerita kat entri ini...ada banyak kerja nak kena selesaikan. Biarlah gambar2 ini menceritakannya yer.





































6 comments:

Tie said...

Wah..best betul dpt gi jenjalan kat bandung tu..cukup ke rupiah tu..Mesti banyak memborong....hi hi..

Suzi said...

salam kak long zura...
best tu jln2 tengok tempat org...tak pernah gi sana lagi...

~Cinta Milo Ais~ said...

wah...kak long cuti sakan ye...selamat kembali ke malaysia hehe

Kak Zue said...

Tie, Suzi, Milo Ais--> Walau cantik negara org...hati tetap di Malaysia...ehehehh patriotik la pulak. ( tp sungguh..bila dah sampai KLIA tu..rasa legaaa)

Akak said...

Salam Zue...

Bestnya dapay jln2 ke Bandung, akak dului pi Jakarta jerr..

Muhibbah Wisata said...

Hello,
kalau mahu melawat kat bandung - jakarta atau Bukittinggi - padang, sila hubungi :
PT., MUHIBBAH MULIA WISATA Tour & Travel

JL. Urip Sunoharjo No,.3 Bukittinggi - Sumatera Barat
Telp. + 62752 32999
E mail/YM : muhibbahbkt@yahoo.com
Mobile ; +6281363408670

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin