Thursday, August 07, 2008

Berita Terkini

Setelah cuti sakit selama 1.5 hari, korang semua mesti fahamlahkan...betapa kerja telah sedia menanti...huhuhuhu. Bukak jer email, dah berderet dalam inbox..adehhh. Bukak emel dari boss, projek ubahsuai dept ini akan diteruskan. Setelah tertangguh selama hampir 1 tahun, dia nak projek diteruskan. Bila akak called untuk dapat kepastian betul ke tidak cerita ni?? eheheh apa giler akak ek..dah terang2 ada emel kata suruh teruskan perbincangan dgn logistic dept pasal ubahsuai, tetiba akak nak tanya lagi. Korang nak tahu tak?? sebabnya last sekali awal tahun ni akak dapat berita dari boss jugakkk...dia kata akak akan dapat boss dari 'oversea'..so projek tu better tunggu sampai minah tu sampai ke Malaysia. Itula pasal akak kena tanya. Bila akak tanya " boss, the last time we had a discussion about the project, you said, we have to wait for..." belum sempat akak habiskan ayat...dia jawab "they are not coming ...so please arrange with Mr. C..."

Kak long tak tahu sebenarnya , kak long kena happy ke sedih ke bila dengar berita terkini ni ...happy sebab tak dapat boss dari obersea atau happy sebab projek ubahsuai sambung semula?? hari ni kak long buat jer kerja mana2 yg perlu. Emel utk set date appointment dgn Mr. C dha hantar tapi belum ada reply...hmmmm yang pasti kerja akan bertambah lagi ..adehhhh...tulunnng

3 comments:

Akak said...

Salam kak long..

Dah baik sihat kerja pulak melambak yea..meh akak tolong sikit..

Selamat menjalankan tugas..

Kak Zue said...

Akak-->mehlaa datang sini tolong zue menaip ni :). Terima kasih Akak

MiSzEniGmA said...

salam kak zue!!

once the renovation dah siap, nak drop by la tgk wajah br tempat jatuh lagi dikenang..hehehe

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin