Wednesday, August 13, 2008

Hugs For You

Terima kasih Akak sebab bagi Teddy Bear yg comei ni untuk Zue. Tak pernah dapat teddy bear yg betui...dapat gambar pun okey !! ehehehe. Kak Long nak bagi Teddy Bear Comei ini kepada adik-adik kak long


7 comments:

kuInaJentayutiara said...

sy pun nak hug kak long...

Akak said...

Salam Zue...

Comellah pulak bear nie bila dok kat umah Kak long..

Tie said...

Bear untuk tie juga ke...eh terima kasih..cayanglah zue..murah hati sgt2 (mulalah puji melambung) he he...

~Cinta Milo Ais~ said...

alamak ni yg sayang kak long lebih ni hehehe

Kak Zue said...

Ku Ina-->ambik jer la bear comei ni bersama dgn hugs dari kak long yer :-)


Akak-->comei ke? ehehhe sedondon kut dgn kaler tema blog ni..ahaks


Tie-->ambik yer teddy bear ni...sorry tak sempat nak bagitau :)

MiloAis-->sayang jugak kat dia :)

wilda said...

kaklong...sori sgt2 kaklong, br sempat singgah...yey, dpt bear hug! thanks kaklong...muah! :)

♥ira♥ said...

makasih kaklong,,muuaah pipi dia

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin