Tuesday, August 12, 2008

Semoga Berjaya Buat Iqa

Malam Ahad lepas, anak sedara kak long yg skool kat MRSM Balik Pulau telefon tanya pasal mock interview tu macam mana? Adehhlaa...kak long pun cuba cerita macam mana interview kak long dulu masa nak masuk buat diploma dan juga masa nak masuk buat Master. At least dia tahulah jugak sikit2. Masalahnya kak long bukan dari MRSM ..tak pernah masuk asrama sehinggalah tersesat ke ITM tahun 1989 tu...ehhehehe.

Iqa pulak tak cerita awal2..at least boleh laa surf kat net kut2 ada info macam mana panel jalankan mock interview tu pada senior2 sebelum ni kan? eheheh hopefully malam ni atau esok dia telefonlah lagi , so bolehlah kak long bagitahu dia serba sedikit gambaran macam mana mock interview tu dan tanya sama ada semua sijil2 dia dah siap dalam folder!! harap2 dia tak lupa pasal sijil2 tu semua. Udahler SPM nak dekat dah...so dia pun ada sedikit gelabahlah. Yang penting dia dapat balik cuti sekolah hujung minggu ni ..so bolehlah release sikit tensen tu...

Iqa..you can do it..sama macam PMR dulu..doa banyak2...solat hajat..study elok2 okey. Iqa mungkin dapat baca entri ni masa mak long tak ada kat KL..nanti selepas SPM kita jumpa. InsyaAllah.

GOOD LUCK dgn mock Interview tu...

2 comments:

Akak said...

Salam Zue...

Semua Iqa berjaya...

Kak Zue said...

Salam AKAK. Terima kasih. Semoga anak-anak kita berjaya mengharungi SPM mereka yer.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin