Monday, August 10, 2009

Cerita hujung minggu

Aduhai..dah seminggu tak update..mujur tak bersawang blog ni..ehehehe.

Kelmarin balik ke kampung kerana ada wedding 2nd cousin yang tidak ku kenali..huhuhu. Yang kenal cuma makcik2 yang dah lama tak jumpa...ada yang berbelas2 tahun tak jumpa tapi yang best, ada sorang makcik tu komen "anaknya dari dulu macam ni juga tak berubah" ahahahaha...dia maksudkan kak long la tu ..menten beso kut maksudnya tu. Dia kata mak kak long dah semakin kecik sampai dia tak kenal..ahaks. Tapi yang paling best..tak ada orang tanya ..bila nak makan nasi minyak!!! legaaa teman.. eheks. Semua happy jer..ala-ala jejak kasih yang tak ada adegan air mata..alhamdulillah.
Apapun layan jer la gambar2 yang sempat diambil..sorry gambar pengantin tak sempat nak fokus betul2 sebab ramai sangat orang dan tempat pulak sempit..eheheh nasibla labu jadi kelabu gambo.



eh..kesian..gambo pengantin tak terang...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin