Friday, October 23, 2009

Bengang sekejap

Alhamdulillah...sebahagian dari tugas2 yang perlu mendapat dan memberi penjelasan telah diselesaikan. Ada terasa kelegaan dihati walaupun hari ini aku telah meninggikan suara dan memberi pendapatku kepada orang yang bertanggungjawab dgn urusan pengubahsuaian. Memang tak sedar suara dah tinggi dan guna perkataan yang agak kasar kerana terlalu geram. Tak ingat apa ayat yang keluar . Natijahnya dia mendengar penjelasanku dan "reasonable" dgn aku. Ada ke patut dia kata tak ada bilik kerja /bilik teknikal untuk staff library..itu yg menggelegak rasa hati tu...ingat buku2 dan item lain tu tak perlu dikatalog dan dilabel dsbnya? ada ke kata self check dikaitkan dgn pemprosesan. Mana tak naik hangin. Harap2 tak timbul lagi isu bilik kerja.

4 comments:

Rumah Kuning said...

kadang-kadang perlu jugak macam tu. hehehe

zue said...

Kak long hangin satu badan nampak. dah cool skrg nikan.

esok dah boleh relax...cuti.

Kak Zue said...

cikgu panji-->Betul cikgu..kadang2 kena berkeras baru ada yg faham.

Kak Zue said...

Zue-->hujung minggu lepas kerja jugak cikgu..memang tak relaxpun...

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin