Wednesday, October 21, 2009

Site maintenance ke atau kena block?

Huhuhu sesekali nak jengah FB ..tetiba dapat mesej sebegini pulak...ehehe ke kita yg salah sebab salah password? ni pasal "aktif " sangat ( baca tak aktif)..ahaks. Dari semalam site maintenance nyer...ke akaun kena block? ahahah ada sesapa yg pernah ada pengalaman sebegini?
Sementara menunggu trainer datang, dan sambil2 download rujukan pasal strategic planning, kita update ler kejap blog nanti ni..kut nanti bersawang, rumput rampai dah selubung bumbung rumah ni..langsung kekawan tak kenal dan tak ingat..ihiks.


4 comments:

zue said...

salam kak long,
mmg pun umah klu seminggu x brkemas cepat brsawang dan rumput rampai tak mahu citer le.

skrg ni ramai yg ber FB...zue puye ok je.

p/s: zue dah pindah rumah.

Abang Long said...

Tapi rasanya Blog lebih menarik, boleh cerita panjang ...

Kak Zue said...

zue-->Salam. Uikss dah pindah blog ke? nanti kak long update link

Kak Zue said...

Abang Long-->ada jugak kebenaran pendapat abg long tu....tapi ikut persekitaran org yg menggunakan FB tu la ..kalau tak kacau masa keje tak pe.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin