Saturday, October 17, 2009

Tak kuasanyer

..nak buat homework(kerja) yg presiden suruh semua senat member
sediakan huhuhu. Malasnyer nak bukak buku rujukan dan bahan rujukan
yg dah dibawak balik. Nak buat kat opis memang tk sempat minggu dpn
pasal ada training eheks. Otak tk boleh nk tune,letih seyyh!

8 comments:

Zyma Saad said...

Rest ye....

:)

BEiB said...

Rehat je...hujung minggukan..?
Deepavali lagik...hehehe

Kak Zue said...

zyma-->Terima kasih :). Dah sudah rest hujung minggu...dah monday blues pulak..ihiks.

Kak Zue said...

Beib-->memang rehat jer pun ...uhuks keje tak buatpun.

Ainil said...

hmm..x bestnye, pastu kena submit mcm kite submit assignment ke?

Kak Zue said...

tak tahu ler ...rasanya dia tak sebut tarikh kena submit. Harap2 jgn dia mintak minggu ni sudah..mmg tak sempat nak buat.

arsaili said...

salam kak zue..biasa la kerja tak pernah nak abis...sigh....

p/s InsyaAllah kalau kak zue spt tu pasti ada yg membantu....but u r not ehehe

Kak Zue said...

ARsaili-->salam AR. Memang part keje ni memang kak long yg kena mulakan..then later mungkin ada yg boleh menokok tambah la...huhuhu nak meneruskan keje ni yg masalah.."sigh"

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin