Thursday, August 03, 2006

Geramnyerr....


Sakit hati pun ada, geram pun ada, risau pun ada hari ni. Kenapa jadi cam ni? arghhh!!! pihak management dari dulu sampai la ni ...tak pernah nak tanya apa keperluan-keperluan department aku sebelum buat keputusan. Ni tidak!! dah siap semua plan, design baru la nak tanya.

Ada ke patut, nak bina library kat medical school di Kuala Trengganu tak tanya kita apa yang perlu ada. Tau-tau jer dapat plan dari IT dept. Itupun pasal dak IT tu kena buat layout utk letak pc dlm library. Nasib la dia bagitahu .Hampeh betul laa...arghhhhhh. Dah la tu ....tgk design, kecik giler library. Kalau tk ada nak isi byk2..senang citer..ni tidak...macam2 yang di mintak, especially dari fakulti.

Uwaa...tensen-tensen...penin balik lagi laa ni bila fikir mana nak letak rak buku...meja study, kaunter ..nasib laaa...alahai!!!!

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin