Thursday, August 23, 2007

Berat sangat ke?


Kak Long terima satu offline message di IM mengadu berat sangat blog kak long ni sebab lama sangat nak terbukak....eheheheh. Aduhai...kak long selalu juga terkena bila pergi blog kawan2..ada yg berat sebab server yg slow kut...Apa-apapun bila kak long tak sibuk sgt, kak long cuba la nak buang "lemak-lemak" di blog ni supaya tak berat. Pendapat anda semua amat kak long hargai.


9 comments:

Abang Long said...

Ye ke ? Abang Long buka ok je ?. Uiksss ... dah rajin kemaskini blog ? ... er ... kak long rajin baca novel tak ?

Zura@Kak Long said...

abang long-->itula tu, mungkin server kawan tu yg slow, apa2pn kak long mmg suka baca novel, kenapa abang long?

Abang Long said...

Kak Long tahu tak nak review atau buat ulsan novel ?

Noushy Syah said...

Hi Kak Long....blog kak long pada nshy dgn server yg sama, pc yg sama masih sama cam dulu jugak but at times maybe due to bz sbb tu slow agaknya.

Zura@Kak Long said...

noushy--> itula, at times mmg slow sbb network bz. So masa tu mmg slow

Zura@Kak Long said...

abang long-->buat ulasan /review memang boleh tapi betul atau tak betul itu yang menjadi masalah sebab kak long bukan arif pasal cara2 nak menulis novel ni

Jie said...

ok je kaklong..selalu masuk ok je...tp cute la biru nie

Zura@Kak Long said...

kak jie-->salamm kak jie..tadi masuk blog tp server sini slow tk boleh nak view chatbox. Thanks kak Jie...

Mersik said...

Agaknya tu yg pepatah kata "Berat mata memendang " kekeke.. alahaii

Tak pe kak long, lama cam mana pun kite tunggu jugak. kak long nye psl la katakan kekekek

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin