Wednesday, August 29, 2007

Tunggu yer...

Dear Management Team

We are pleased to announce that this year's Summit will be conducted in our very own Kuala Terengganu campus from the 2nd to 4th November 2007.

You are requested to pre-book these dates in your calendar. However, if you are unable to join us this year, an early notice with valid reason is much appreciated. This would then be subjected to the VC's approval.

Thank you.


Regards

*****
hrd



* Tengok email di atas ni..huhuhu...ni baru hujung bulan August, dah kena pre-book tarikh utk meeting di bulan November!! advanced sungguh laa HRD ni...ehehehe.Nasib baik dah 2 minggu selepas raya. Kalau tidak mahu juga mengadap VC..ihikss cam bagus jer kak long ni nak mintak excuse...ekekek takkan dapat punyerlaa nak escape dari meeting ni. Tahun-tahun sebelum ini,summit di adakan di hotel2 seperti di Genting, Fraser's Hill dan Port Dickson tetapi kali ini di kampus di Terengganu ajer..huhuhu jimat belanjawan ler ni sambil melawat2 kampus baru. Tak mengapalah, kalau ada masa terluang di antara banyak2 meeting/talk dalam masa 3 hari di sana, bolehlah jumpa rakan taulan yang berada di KT , InsyaAllah. Tak sabar pulak rasanya nak ke Terengganu..ihiks..

9 comments:

Abang Long said...

Prinsip Abang Long. Kalau nak buat sesuatu mesyuarat agung atau apa apa program, maklumkan seawal mungkin. Supaya ramai orang boleh merancang dengan lebih baik. Huh, dah dekat bulan Ramadhan.

Anonymous said...

Sy cukup x suka klu kena gi meeting @ kursus . Tambah lak masa cuti . Tp huhuhu.... sllu jd mangsa dgn alasan sy x ada anak kecil dan dah biasa jln jauh .Tp bos sy ni bijak sikit , bila tau sy marah dgn arahan dia , dia akan pujuk dgn sms n beli hadiah utk sy setiap kali sy blk dr kursus . Nak bodek le tuh . Nasib baik pompuan , klu tak skandalism. Hehehehe....

~ Ila ~

Noushy Syah said...

Itulah bagus Kak LOng...planning and implementation work alongside....

Awal2 senang merancang apa yang patut kan?

Zura@Kak Long said...

abang long--> betul sesangat. Perancangan mesti dibuat awal2 utk memudahkan semua yg menghadirkan diri mengatur urusan.

Zura@Kak Long said...

Ila--> bestnyerr dapat hadiah bila balik dari kursus.heheheh patut org yg pergi tu bawak balik cenderamata...huhuhu. apa2pun best jugak yer kerja Ila selalu kena pergi kerja luar ...

Zura@Kak Long said...

Noushy--> memang bagus.My boss is also HRD boss ...ehehehe so dia memang well organized.

Beib said...

apasal terengganu tak best ke?...bila mai sini nanti hang tak mau balik tau dak..? heheheh

Zura@Kak Long said...

Beib--> uhukks ...kalau pergi sana tk mo balik?? eheheh pasal apa dulu pi 3 kali ke sana ..kak long tetap balik ke KL...ahaks. See u in KT in November INsyaAllah

mad redo1 said...

eh?! mad redo1 overlook ke entry nih? anyway, nanti kita lepak makan keropok kat kT, dah booking awal-awal nih... jangan lupa masuk organizer tuh... or whatever you use...

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin