Friday, March 09, 2007

Desktop TerPilih...ehehhehe

Entri hari ni Kak Long jawab taggie si Nizie ...yg nun jauh di Pulau Labuan. Mungkin ada benarnya bahawa ada kaitan di antara peribadi,perasaan atau sikap seseorang dengan pilihan desktop,wallpaper mahupun screen saver komputer atau laptopnya. Bagi Kak Long...pilihan hati menggambarkan apa yang ada di hati ini adalah betul belaka atau mungkin hanya kebetulan?. Anak-anak saudara adalah penyeri hidup kak long...ehehehe...marah cam mana pn kat depa tapi tetap sayang...
Desktop ini adalah koleksi gambar2 anak2 saudara
Resolution :
1024 by 768 pixel (right click/properties/setting)
Laptop, LCD or CRT monitor :
CRT monitor huhuhu dah lapuk dah..
Been using this desktop since :
Ntah ..tak ingat tarikh. 4 tahun kut sejak pindah ke kampus baru ni.
Kak Long nak tengok desktop :
AbangLong
Raina
Kujie
Noamie
Teacher Nunu
p/s: Kalau dah kena taggie yg sama ..buat dek jer la taggie ni ..ehehhe.

Yang ni pulak desktop clock /screen saver
Pilihan desktop clock ini adalah kebetulan dan bukan kerana ketika itu Kak Long bercintapun.Sejak awal Februari lagi dah ada screen saver ni dan kebetulan "dia" hadir di pertengahan February 07. Desktop clock /screen saver ini Kak Long pilih kerana cantik dan berbentuk hati. Simfoni hati adalah nama blog kak long dan symphony_heart ialah email kak long yang pertama.

Nota:

Kalau tak tahu nak hasilkan gambar desktop:Hit "Print Screen" button (sblh F12).Lepas tu paste kat paint/adobe photoshop.
.

5 comments:

Noushy Syah said...

Ye yeh..kak LOng tu arr instinct!!!..suka dgr Kak LOng ceria2 camtuh...nti jgn lupa celat yg hari minggu tu tau..wink wink* Nak jugak...:p

kujie said...

tomei2 nya anak sedar kaklong....kaklong ni suka budak2 ye..sonoknya anak sedara kalo mcm tu....

nuu_OL said...

desktop kak long mencerminkan kak long ni penyayang owangnyee :)

nizie said...

huhu per la sist ni siap mntion g kte dk kat labuan hehehe..
ramainya anak buah sist..

penyayang!!~ :D

Zura@Kak Long said...

ehheheh kak long mmg sayang kat semuaa ...terutama yg hormat dan baik kat kak long ..ihikss ..

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin