Monday, March 19, 2007

Letih tapi Suka


Sebahagian Pekan Balik Pulau **********************Norsyafiqa yang ceria

Iqa dgn mak dia (my kazen sist). ***Sebahagian barang2 yg dibawa.katil tk bercadar sbb semua dlm stor lagi


Yeyeyeyye....berjaya juga Kak Long sampai ke Penang dan kembali semula ke KL dalam masa 1 hari semalam...Syukur, alhamdulillah perjalanan Kak Long pergi dan balik dipermudahkan oleh Allah s.w.t. Walaupun pertama kali memandu ke Penang, akhirnya Kak Long sampai juga ke MRSM Balik Pulau. Rasa macam tak percaya pun ada. Sebelum ni rasa macam tak boleh jer ...tapi cuba jer la. Perjalanan ke Balik Pulau ok...cuma semasa balik ke KL, terperangkap di dalam kesesakan jalan raya di Pekan Tanjung Karang, Selangor selama 1 jam...Adehh semasa itulah baru terasa keletihan. Malam tadi walaupun letih, sempat masak utk makan malam dan tidur 12.30am...Ihikss.



hua hua ...teringat masa duk hostel itm **Jumpa lagi end of May! tk sabo la tu..ihiks

Apa-apapun tahap keyakinan Kak Long untuk memandu jarak jauh semakin lebih tinggi. Kak Long belum pernah memandu ke arah pantai timur,InsyaAllah kemungkinan besar dalam tahun ini juga bila kampus perubatan di Marang di buka, kak Long akan ke sana. InsyaAllah.
Walaupun rasa best memandu sorang2 jarak jauh ni tapi lebih best kalau ada driver dan kita jadi penumpang jer ...ahahaahhah. Saper setuju, angkat kebod tu weh!!! ihikss ...

4 comments:

sayda said...

setuju sgt!! tp xleh angkat kebod..angkat ngn notey2 la ek..hehe..

cayala kaklong~
mcm fear factor lak..ahaks

shunjike7 said...

saya tengah angkat kebod nie :)

H@iRiE said...

Huuyooooo....sampai jugak ek.Angkat kakai la lagi best.Ahaksss...

Zura@Kak Long said...

saydaa...Fariz and Hairie....terima kasih arr korangnyer komen buat kak long tersenyum sorang2...eheheh sayang korang semuaa ...kalau tak dipecahkan ruyung manakan dapat sagunya ..kalau tak cuba ..kita tak tahu kebolehan kita...ihikss...

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin