Wednesday, May 23, 2007

Buah Hati Pengarang Jantung


Jalan-jalan cari makan di Chicken Rice Shop bersama Nasrul Nabil,Nasyirat Nu'man dan Nurdini. Kira okla ..boleh kawal 3 ninja ni yang baik perangai semasa makan dan shopping dengan mak long mereka ni..ihiks. Kalau ada mama dgn abah atau Opah, bukan main mengada-ngada..ehehehe.


Kakak yang manja walau dah ada adik..ihiks


Jalan-jalan di tepi tasik di kawasan perumahan sambil melayan NurDini main. Nu'aim tengok jer la ....eheheh.

Nasrul Nabil dan Nur Dini . Mak Long kena paksa Nasrul Nabil main sekejap dengan Dini sebab dia sibuk dengan basikal pusing keliling tasik...eheheh.

8 comments:

tic said...

tic walau dah tua nih..klu ke playground lupe jap umo..:) sonokk nye...:)

aria ayumi said...

huwaaaa cumel bangat anak2 kak long! geram nengok nu'aim, huhu pinjam dokong sat bleh... :D hihi sian die xpat men sama nurdini..

Zura@Kak Long said...

tic : memang seronok pegi playground ..tp takut nak main sekali...ekekek takut patah lak jongkang jongkit tu ...ekekekek


Diya : eheheh geram ke?? nengok betul lagi geram.Nak dokong? sila sila ..ehehe larat ke?

sayda said...

mak aih.comey sungguh d kiddos. x saba nk jumpe.
tp lagi x saba nk jumpe maklong die..nnt org belanja..haha

lalalalal~

Noushy Syah said...

Yeh yeh...jom jom main dengan Noushy, yehahhh...kita main see-saw nak? hehhehe, tapi kalau terpatah xtau..salahkan Kak LOng sebab bawak Noushy main2 sama...

Equilibrium said...

Nak itot kaklong g taman...

Nak main panjat2 ngan noushy...pas tu nak pijak2 noushy sampai terkehel pankreas...

muahahhahahaha...

syokkan ada kiddos (mode gatal!)

faizabelle79 said...

best nampak budak2 tu main..cantik la background gambar2 tu..ada tasik..suka!

Zura@Kak Long said...

sayda..

Kak Long tunggu sayda balik..belanja the kiddos dgn mak long depa ni makan okey!! ihiks jgn lari pulak tauuu...


Noushy ..

Yehaaaa...okeh krn the see- saw itu diperbuat dari besi..ahakss... tak leh patah laa kan but then the spring tu mesti bunyi krek krek ...ekekek

Equil..

ahahaha ..jom ikut kak long ..kita gi main kat taman ramai2.lepas tu kena halau sbb dah tua bangka dok main kat permainan kanak2..ihiks


Faizah..
Sesekali duduk tepi tasik perhatikan gelagat org best kan ...memang cantik pemandangannya dgn background bukit bukau ...

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin