Monday, May 14, 2007

Signal Strength : Poor

Isk iskk...sabo jer la ek..bilaa yang empunya pc ada sedikit monday blues...tetiba signal wireless network pun kejap ok kejap tak ok...cam biskut ..kejap ada kejap tak ada !! Sementara boleh ini, kak long updatelah blog, kut2 petang nanti langsung tak ada signal.

Ingatkan dah selepas lunch, semangat sikit nak teruskan kerja, last-last begini pulak ceritanya..ahahaha langsunglah malas.

Cuaca kat luar pun hujan lebat ketika ini. Sejak dari pukul 3:30pm tadi. Keadaan ini menambahkan kemalasan diri ini..adehhh rasa nak tampor jer diri sendiri.!! buat kerjalaaaaaaa....asyik nak blogging jer . Apa hal lak nak malas sebab kerja guna sistem yg berlainan bukan guna internet pun...alalallalalalala... ihiks . Kerja ..kerja kerja...tolong buatkan kerja kak long wehhh...

3 comments:

Noushy Syah said...

Hahhaha Kak LOng,kalau takde siaran TV atau tak tgk movie atau xtgk wayang tak kesah...

Tapi kalau tenet tak bole access mmg bengang giler!!! I cant blame you sis!!

But still xmo dush-dush kat diri sendiri, biasa tuh...kena cayangi tau...hehhehe..

Zura@Kak Long said...

ahahhaha Noushyyyyy...help me...monday blues the whole day ni...aduss..keje ciput jer jalan..ahaks ...

sayda said...

dlm suasana yg sejuk mejuk begini, di lab uni..oo..alangkah best nye kalu bleh tido.huhu.last nite i slept 4 hours je..xleh tido..nape ntah..mm...

i need some1 to hug now..sgt2 sejuk!huh

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin