Thursday, July 05, 2007

From Switzerland with Love...


Yehaa..ampun maaf la ek...hari ni rasa tak ada idea nak bercerita..mood ceria kureng sikit ..ahaks!! Lagipun kaki kak long sakit hari ni ( apa kaitan kaki dengan jari tangan yang menaip? ekekkeke). Pening pun ada ni.Apa2pun tataplah gambar2 yang tak berapa indah di bawah ini okey...
comel bekas coklat ni..coklat kat dlm lagi la comel dan sedap..ahaks

Tak dapat pergi Switzerland, dapat coklat dari Switzerland pun jadilah. Adik kak long pergi ke London dan kemudian ke Switzerland...bukan holiday tapi business trip dgn office mate dia. Bila balik benda2 kat bawah dan atas ni ler souvenirnya ...cam tahu2 jer kak long ni hantu coklat ...ehehhehe.

yummy...hampir hilang rasa tensen bila makan coklat ..ihiks


comel sungguh keychain lembu ni ...gebu dan pendek ...errr cam kak long ekekek

2 comments:

merakemas said...

Ello kak long....Betul ke kalo makan cokolate ni boleh hindarkan sakit jantung? tapi, kalo makan banyak sangat nanti gomok lak....Merak suke sangat tengok keychain tu..;;;comei..... merak ada loceng lembu dari Geneva, gift dari kawan yang gi meeting kat sana tempohari...loceng lembu....kawai kak Long!

iEn said...

cik kak kene Tag, nanti mai usha blog ien hehe

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin