Tuesday, July 24, 2007

Wajah-wajah Dulu dan Kini

Di atas permintaan MerakEmas yang telah menge"tag" kak long di dalam blognya, maka ini sajalah yg dapat kak long berikan untuk tatapan semua yg berkunjung. Yang sebenarnya banyak lagi gambar2 dari setiap tahun yang kak long ada tapi tak terjumpa pulak filenya maka ini sajalah yang ada sebahagiannya. Yang terawal ialah dari tahun 1983 - 24 Julai 2007. Wajah Kak Long tidak banyak berubah..kan ?? kann?? ihiks.

3 comments:

Merakemas said...

Waaaaa...suke nyer tengok gambar akak tu....memang tak banyak berubah...maintain gitu.....Nak tanya nih....apa petuanyer erkkk?

mad redo1 said...

mad redo1 punya dah terpampang kat blog header tuh... perubahan yang ketara... ye lah, mana ada orang serupa dari baby ke tua bangka...

hehehe...

Zura@Kak Long said...

merak

Kak long tak da petua apapun!! Jgn lupa makan, minum, senyum ..eheheh


Mad redo1

Eheheh kalau cakap dari baby mmg perubahan ketaralah bro..ehehehe.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin