Saturday, July 21, 2007

Laluk??



Ehehhe jgn salah tafsir ek...kak long hari ni kerja. Esokpun kerja. Masalahnya batuk dan selsema yang kak long hadapi masih belum sembuh sepenuhnya. Pagi tadi sebaik sampai ke ofis, kak long bersarapan sebab kena makan dulu sebelum makan ubat. Adehhh ubat selesema ni memang buat kak long laluk semacam arr...berasa seperti di awang-awangan..mesti mat gian suka dgn ubat ni kalau telan lebih dari 3 biji mahu terus laluk baik punyer kut..huhuhu...ni telan sebiji pun dah laluk lebih dari 4 jam masih terasa kesannya.

Sepatutnya dah makan ubat ni kena rehat dan tidur..betul tak?? eheheh tapi kalau tidur mahu payah nak bangun macam semalam tengahari. Oleh sbb tu kak long duduk kat kaunter..perati students yg rajin pulak datang ke library hari sabtu ni...ehehehe. Sesekali jerit "syhhhhh" tapi mata kak long tak tengok kat depa yg dah mula bersuara tinggi masa berdiskusi..ahaks...bila dah kena sound, terus senyap ..tp sekejap jer senyapnyer!! tak sampai seminit dah mula cam bunyik ikan baung bawah sangkar!!

Adehh....kerja sampai pukul 5 ler pulak ..ada Open Day...isk iskkk...sakit dada batuk tak lepas ni ...dah la lalukk semacam jer ni ...penin penin. Sampai sini dulu ek...esok sambung citer lain. nak tengok streaming citer Hindi ler pulak,kerja dah siap awal pagi!!..ahaks...Tataaaa

2 comments:

iEn said...

Alhamdulilah sihat.. dah buat tag Virus belom? :D

laLuna said...

kak long,lainkali kalau selsema, amik ubat selsema yg tak menyebabkan ngantuk. Ada 2 jenis ubat selsema..farmasi pun ada jual, dokto pun ada :)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin