Tuesday, January 22, 2008

Apa-apa jer la..

Bukan nak mengada-ngada tapi hari ni kepala pening sangat ...tapi buat tak ada apa2 jer laa ...buat jugak keje2 yang ada...adehlah apasal ler pening gegila ni ...adakah kerana cermin mataku ini yg dah lama tk ku pakai ? tapi power sama jer dgn yang selalu di pakai. Makan uphamol sebijik sebelum lunch tadi pun tk makan saman pening ni ...huwaaa!!! Keja yang nak kena tengok perhati yg guna excel ni buat tambah sakit....gastrik ke pun? angin dah naik ke kepala? haiyaaaa.

Nasib baik esok cuti...apa nak buat esok ni?? lepak lagi kat rumah ler ni gamaknyer ..or boleh pergi seremban ziarah makcik ...hmmm bagus jugak idea ni ..tapi kalaulah ada yg tolong pandu kereta ...eheheh lagik bagus ..ahaks ..sudah2 la tu kak long weh....berangan nak ada driver!!! . Adeh...tolongg picit tengkuk sendiri sambil menaip..ehehhee dah berbau minyak cap kapak dah ni !!!

Dalam pening2pun hari ni ada jugak kerja yg berjaya di selesaikan. Alhamdulillah. Jumpa lagi Khamis nanti, InsyaAllah. oklah nak sambung kerja ...

7 comments:

Noushy Syah said...

kak lOng..maybe you got to check your glasses tak?Those who wear spectacles after certain years the degree or power of eyeglasses increased at some point right?

I mean, after all it's good to have a check up isn't it?

Hope you feel better later on, and drive carefully.

p/s Holiday tomorrow?? Another PH? Nooo..I'm so jealous!!

natrah said...

ya..noushy is certainly right...kena pegi check kak long...sakit tengkuk sekali tu..kadang2 high blood pressure pun boleh ada symptom mcm tu...anyway harap pening kak long tak berpanjangan

mama ranggie said...

kak long,jgn lupa makan ubat k!

Noushy Syah said...

Kak lOng..hope you're getting better yea..

Though Farah has given you this award but me too want to give this to you:
http://noushy-award.blogspot.com/2008/01/best-friends.html

Tak kira ..tak kira, nak bagi jugak!

Hugs*

mad redo1 said...

moga2 udah sihat wal-afiat...

Zura@Kak Long said...

Noushy & Natrah--> thanks so much. Nasihat anda berdua amat dihargai. Will go for the check up.

Zura@Kak Long said...

Eira & Mad_redo1-->Terima kasih dari kak long utk anda berdua.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin