Wednesday, September 03, 2008

Apa-apapun...

...kak long cuma nak ucapkan selamat berpuasa kepada semua kawan-kawan. Sudah beberapa hari tak update entri di sini kerana tidak ada cerita menarik yang hendak dikongsikan. Hujung minggu lepas kak long berkesempatan balik ke kampung, meninjau keadaan rumah mak di kampung. Lampu dapur dan rumah tengah tak boleh dihidupkan, mungkin suis ada masalah. Apapun kak long dgn mak InsyaAllah dalam masa terdekat akan balik lagi ke kampung dan mengemas apa yang masih belum dikemas. Nanti kalau tunggu dah dekat sangat nak raya takut tak sempat. Uikss..puasa baru masuk 3 hari dah cerita pasal raya ...ehehhehe.

Cerita pasal kerja..kerja, alhamdulillah tetap ada ...yang pening cuma nak menyelesaikan yang seakan2 tak pernah selesai ..uhuks. Daa....lain kali kita cerita lagi.

3 comments:

Tie said...

Ooo balik kampung..napa tak ambil foto kat sana...boleh gak kak tie tengok2 apa2 yang ada.. he he..Selamat berpuasa Zue..

~Cinta Milo Ais~ said...

selamat berpuasa kak long...kerja rerajin tau..nanti dapat bonus raya banyak hehehe

Kak Zue said...

Tie-> kat kg hari tu tak terfikirpun nak ambik gambar2 sbb tempat sendiri.

CMA--> huhuhu 16 tahun kerja dah..tak pernah ada bonus masa raya ...ehehe kalau ada bonuspun masa awal tahun jer

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin