Friday, September 26, 2008

Senget sebelah..

Hari ni bila pakai baju , tengok betul2 . Bukan nak bergaya sakan tapi sebab semalam sarung jer baju tak tengok pun senget ke tidak..last2 nasibler sebelum pergi ke HR dept, kak long terperasan blaus yang kak long pakai, butang senget sebelah...ekekek dah ler baju tu tinggi rendah...eheheh teringat watak PAK UDA dalam sitkom PI MAI PI MAI TANG TU yang sentiasa pakai kemeja senget sebelah. Entah berapa orang ler yang dah gelakkan kak long..ekekek tapi tak ada yg menegur. Iyerler dah sampai awal pagi terus masuk ofis, jadinyer tak ramai sangatlah yang nampak diri ini...ahaks. Aduhaii...pakai baju terbalik pun pernah jugakk...aduhai...ehehehhe.

Pengajarannya, jangan kelam kabut bersiap nak pergi kerja...ehehehhe.

6 comments:

Suzi said...

nak tergelaklah...tapi saya pun tak blh kalut2...mesti ada buat silap. pernah tersarung bawa balik kasut org lain sebelah....buat malu je....:)

Tie said...

Napa la zue jadi gitu..hi hi ..kelakar lak..sampai pernah pakai baju terbalik..ingat apa tu?? Selamat hari raya dan maafkan la kak tie ni yg mungkin pernah terkasar pada zue , yek..Kak tie ni selalu nyanyuk laa..

Akak said...

Salam Zue..

Akak ingin mengambil kesempatan nie utk mengucapkan Selamat Hari Raya Aidil Fitri & ingin mohon maaf andai ada salah & silap samada yg akak sedari maupun tidak...

Kak Zue said...

Suzi-->kdgkala kita buat silap tu bukan disengajakan .betul tak? eheheh

Kak Zue said...

Tie-->eheheh tak tahulah macam mana boleh jadi gitu..rasanya dah betul dah butang baju tu..ehehe ni pasal kita cincai2 jer bersiap nak pergi kerja ..ehehe

Kak Zue said...

Akak--> Sayapun mohon maaf jugalah kalau ada salah silap saya pada akak yer.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin