Wednesday, September 10, 2008

Terima kasih Sahabat..


Award yang serba pink dan comei ni dah sah2 datangnya dari iEn yang juga comei. Terima kasih daun keladi..lain kali kalau ada bagiler lagi..ahaks.


Hari ni pulak , baru dapat tahu k.long telah di tag oleh Mizi yang jauh kat UK nun...ehehehe. Macam bukan tag tapi macam award pun ada juga ni...ehehheh . Tag senang jer ..copy jer gambar di bawah ni dan sebarkan kepada 5 orang sahabat yang lain. Kalau nak lebihpun okey ler tu! Bila dah pilih tu, bagitahulah kepada sahabat2 yang kena tag tu yer.


Kak long nak hadiahkan tag ini untuk

iEn

Tie

Ira

Suzi

Wilda

6 comments:

Tie said...

kak tie dtg ambik tag ni...eh..tak mandi lagi laa...

Suzi said...

salam kak zue...ni dtg ambil tag. nanti saya sebar2kan keseluruh alam hehehe...

♥~ir@~♥ said...

salam kaklong..selamat pagi,,datang nak ambik tag nih

~Cinta Milo Ais~ said...

kak long mengetag ye hehe...nanti saya paste kat blog ye huhu

iEn said...

mekasih.. kad raye ke tu?? hehehe!!

J!mMy said...

eh mizi xbgi tau kak long ea..sori2..ingt kn dh ckp..hehehe anyway slamat berpuase =]

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin