Thursday, November 06, 2008

Di mana silapnya

Bila Kak Tie komen kata entri kak long dah " lari" ke bawah, kak long tak tahu kat mana salahnya setting blog ini. Bila perati template macam tak ada masalah. Lagipun guna pc kat bilik ni okey jer kedudukan entri ..tapi bila guna pc lain, lari pulak kedudukannya..isk iskk...penin jugakler memikirnya. Kalau payah sangat, kak long tutup jer blog ni ....

Ada sesapa yg teror bab2 HTML dan blogging ni boleh tolong kak long ke? kat mana silapnya..

No comments:

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin