Friday, November 07, 2008

Sah ke?

Sah ke tuan-tuan semua? ..sahhhhh! muahahahhahha macam Tok Kadi tengah menanya saksi masa akad nikah laa pulak..ahaks. Bukan apa, kak long nak cakap pasal SAH kut yang blog kak long ini apabila di "view" menggunakan mozilla, layout akan kelihatan tunggang langgang, macam Shay dan Kak Tie cakap, entri sebaris dgn side bar...so macam PERBARISAN masa Merdeka. Untuk pengguna IE, rasanya tak ada masalah. Harap2 ini masalah sementara ajer, kalau tidak mungkin kak long kena "pindah rumah", tapi buat masa ini tak sempatlah nak pindah sebab sibuk.

Apa-apapun, kak long nak mintak maaf ler kepada sesiapa yang berminat (perasan konon ada "follower") untuk membaca entri di sini tetapi guna mozilla firefox sebagai browser dan tak dapat melihat layout blog ini yang "cantik sangat"..( ahahahha jangan marah...sila baca "cantik sangat" sbg "buruk sangat").

Kepala tengah pening sejak dari petang semalam..migrain datang lagi..huhuhu baru baik demam..takkan nak selsema pulak. Iskk iskk...mood jadi macam hampehhhhhhh. Sabo jer ler...

5 comments:

Suzi said...

looo ingatkan memang saje kak zue buat sebaris...saya pun senasib dgn ak tie lah ni...

AiRynnz said...

salam kak long....sihat ker?

Kak Zue said...

suzi-->huhuhu selama ni klong ingat layout okey jer utk semua orang...ehehheh sorry okey.

Kak Zue said...

airynzzzzz-->isk iskk lamanyer dia menghilang. Dah mula blogging lagi ke?

Tie said...

Kak tie guna explorer nih..baru nampak cantik!! Hi hi..ingat hari tu saja2 nak buat kelainan..Kak tie ni kan kolot sikit!! Nak tegur takut org ketawakan..he he..Lama2 ...ketawa sorang2..kah! kah!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin