Tuesday, November 25, 2008

Mudahkah memberi anak anda makan ubat?


Awal tahun ini semasa Nu'aim di masukkan ke wad , susah sungguh nak beri dia ubat tapi sekarang ini, alhamdulillah mudah pulak. Di dalam gambar ini kelihatan Nu'aim sedang diberi ubat batuk dan selesema menggunakan picagari :-). Bertenang jer dia makan ubat ..eheheh agaknya kita pun dulu macam itu ke? atau lebih teruk ..sampai mak pegang rotan sebab nak suruh kita makan ubat? ahaks.

3 comments:

kuIna Jentayutiara said...

biasa la kak long bebudak.. tp kalu diumpan dgn apa2 atau janji nk bawa keluar jenjalan... lagi senang..

Kak Zue said...

Ku Ina-->kdg2 ada yg tak makan dek umpan..ehehehe kalau kata tak nak tu..dia tetap tak nak.

Ismail N said...

Salam,

Biasalah budak-budak. Memang cam tu. Tapi once mereka faham konsep ubat tu kebaikan, they all jadi anak-anak saya - mintak diberi makan ubat. So, kena selalu-selalu lah encourage depa makan ubat. :)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin