Monday, November 10, 2008

Weiiii saper curikk ....

Balik dari Teluk Intan hari Sabtu lepas, kak long balik ke rumah kampung selepas singgah di rumah kazen kak long . Masa tu tak perasan tapi semalam masa nak balik ke KL, baru perasan semua penutup "nut" roda kereta kak long hilanggg...huwaaaaaaaaaaaa gerammm weh ..gerammm. Siapaler punya kerja ntah. Mesti orang tu terdesak nak duit pergi jual kat kedai besi buruk kut...berapa sen sangat ler dapatnyer. Hmmm mungkin jugak tuan punyer kereta yg parking area yg sama dan nak gantikan penutup nut roda dia yg hilang kut...huhuhuhu kalau teman tak sanggup ler nak mencuri hak orang. Last2 semalam, ganti penutup nut plastik jer laa..malas nak beli yg jenis besi . Sabo jer ler. Dunia..dunia.

4 comments:

Suzi said...

hish...apa nak jadi...benda tu pun dia curi...ye kot...terdesak tu...narap2 cepat2 insaf....

Kak Zue said...

suzi-->itula pasal yg kak long geram tu...benda kecik cenggitu pun depa tibai curik. Nak senang sendiri menyusahkan orang lain.

Tie said...

Laa...gitu jadinya... Elok guna yang plastik tu..memang takkan ada sesiapa yang berkenan...

Kak Zue said...

Kak Tie-->kadang plastik pun ada yg berkenan ...eehhehe

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin