Monday, November 05, 2007

Dah balik dah...

Kak Long dah selamat sampai dari Marang, Trengganu petang semalam pada pukul 5 petang. Hari ni terasa cam jet lag pulak walaupun naik bas ...ehehhehehe. Jenuh wehh pergi sesat sikit...balik tak ada masalah. Apapun memang masa amat suntuk....especially masa utk shopping ..pendek kata shopping pun tak puas.Tak sempatpun nak jumpa blogger, sebab masing2 sibuk dengan kerja.

Apapun terima kasih kepada Beib kerana sudi membalas panggilan telefon kak long. Kak Long hanya setakat sempat beli sedikit buah tangan utk mak dan anak2 sedara. Untuk diri sendiri ada ler sehelai kaftan batik...eheheh. Maaf laa yer hari ni tak ada banyak gambar, nanti bila dah ada gambar yg diterima, kak long update lagi

Oh yer, terima kasih kepada semua kawan-kawan yang singgah ke sini semasa kak long berada di Kuala Trengganu.

Mengantuknyer....ehehhehe.

12 comments:

Forumer said...

Salaaam alaikum w.b.t.. Apa kabar Kak Long? Loorr datang negeri kita x royat kat kita eh. Kalau x leh jemput datang umah hehe

Neway welcome back n have a nice days ahead. Ma'assalaamah :)

Zura@Kak Long said...

Forumer-->waalaikumsalam forumer. Wehh tak ingat langsung yg forumer kat ganu. lagipun cam mana nak kontek forumer ...ehehheh tk ada no telefon.

Forumer said...

Hehe, ambe duk kat area KT tuuu. Nggak ngapa laa, kalau betul pn bukan ambe berani jumpa kut :D

Pape pn semoga puas hati merantau ke Ganu tuu, len kali datang lagi jalan-jalan cari cari penyu :)

Zura@Kak Long said...

wehhheh cari penyu la pulak ek...aduhai.

Anonymous said...

Kak long sy pun baru blk dr kursus. Lps cuti raya, 2 minggu turut2 kena gi kursus . First week kursus kat Melaka n 2nd week kat Cherating . Baru aje blk ni . Klu tau kak long ada kat KT blh sy pi jumpa k long kat sana coz the nearest town kat Cherating tu ilh Pekan Kemaman . Hehehe mcm la dekat . Tp best woooo dok kat Cherating . Bilik sy betul2 berhdpn dgn pantai . Tiap2 mlm tido bertemankan deruan ombak . Rasa mcm tak nak blk . Byk ke borong kepok lekor ? Sy sblm blk hari tu borong berpuluh2 btg kepok lekor , berkilo2 kepok kering n bercucuk2 sata kat Kuala Kemaman. Hahahaha bkn utk diri sendiri tp trigt pulak kat cik minah , cik kiah , cik gayah , n cik jah kat sini . Turun aje bas, suami geleng kepala . Soalan maut dia tanya, " Gi kursus ke gi borong kepok?"

~ Ila ~

Zura@Kak Long said...

Ila-->ekekekk kak long beli sikit jer kepok lekor tu...utk makan sendiri dengan utk cik jah cik kiah kat ofis ni hah...ehehehe 2 bungkus lagi utk kakak dan adik ipar. Jauh Ooo cherating dgn Marang...ehehehe .

arsaili said...

wahh..sonok jenjalan yer..err gi pasar payang dak?

Zura@Kak Long said...

arsaili-->kak long pergi ke pasar payang tapi sekejap jer la ..tak explore pun

Beib said...

KL lain kali kena buat appoinment awal baru dapat jumpa dan pi ronda kat KT...wbgmana pun...TQ kerana sudi SMS dan berbual dalam fon tempohari..
Mai ke KT lagi noooo!

Zura@Kak Long said...

Beib-->huhuhu yerlaa Beib ni kan VIP..ihiks lain kali appointment kena buat setahun lebih awal kut..ihiks.

mad redo1 said...

patutle masa lalu petang tuh balik dari marang ada bas depan kolej tuh... mesti zura ada kat situ... hehehe... nanti next time kitak bley jumpak...

Zura@Kak Long said...

Mad-->kalau lalu depan kolej ahad petang 4 nov mmg kak long dah balik KL ..eheheh

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin