Thursday, November 15, 2007

Tak Tahu..

Tak tahulah ek..apalah sebabnya hari ini tak ada idea nak menulis kat sini. Terasa ada perkara yang nak diluahkan tetapi tak dapat nak fokus..huhuhu macam tak best jer lah bila ada perasaan yang sebegini...ni nak jadi kes Mad_Redo1 ke ni ..kena virus tak de mood nak update entri. Aduhai ...macam ada road block pulak kat minda ni ..ehehehe sabo jer la.

9 comments:

noushy syah said...

BIla mood dah kembali normal...kak LOng update ok?

Take care Kak Long...it's Ok to have that feelings and situation, we are entitled for it sometimes...

Lagipun blogging is not compulsory!!

All the best Kak Long.

Zura@Kak Long said...

Noushy-->Thanks so much dear. Noushy selalu memahami situasi yang berlaku. InsyaAllah perasaan ini hanya sementara.

iEn said...

uikkk.. ada road block lak yeerr.. rajin benor polis check2 sampai kat blog pon ade wekekek

pitt said...

barangkali perlukan rehat untuk satu dua hari supaya ilham kembali menjelma..

mama ranggie said...

slow2 cari mase!nanti2 ade ler mood tu k kaklong...

Zura@Kak Long said...

Pitt-->terima kasih. alhamdulillah hari ni ada ilham walaupun ceduk jer ..ehehehe

Zura@Kak Long said...

mamaranggie-->dah okey dah buat masa ini :-). TQ

Zura@Kak Long said...

ien-->huhuhu polis mmg rajin buat road block ..ihiks

Mersik said...

Barangkali perlu rehatkan minda dan bersantai2an..

Jom ngeteh2 ! hik hik

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin