Saturday, April 11, 2009

Shopping...

...ehehe best shoppingkan!tapi hari ni kak long temankan iqa pergi
window shopping kolej. Sementara tunggu results nak sambung study di
ipta,hari ni kami di TPM College pasal ada taklimat peluang belajar
di sini dan mengintai peluang dapatkan biasiswa. Pertama kali sampai
kat TPM dan lalu depan astro.ekeke poyo jer tak penah lalu area ni yg
agak luas so takut jugak sesat.taklimat bangunan lain tapi akademik
lain. Jauh jugak jaraknya. Kena driue! Inconvenient!

2 comments:

mad redo1 said...

jauh sikit je... anyway, tak turun Ganu ke sekarang?

Kak Zue said...

mad_redo1-->ehehhe kalau tak suka mmg byk alasan :). Nak jugak turun ganu tapi staff kat sana dah boleh handle kerja2 kat situ...insyaAllah turun kalau berkesempatan.

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin