Monday, April 27, 2009

Ikhlas tapi Jauh





Terima kasih buat Suzi kerana sudi memberikan reben dan ros pink ini buat Kak Long.
Kak Long panjangkan pula reben dan ros merah jambu ini buat kawan-kawan yang walaupun jauh di mata, anda tetap diingati.

7 comments:

MiSzEniGmA said...

oooo..thanks kak zue.. :)

~Cinta Cukulet~ said...

mekasih kak long...mmuahh hehe

noamee said...

thanks kak long...terharu bila kak long pilih nama sy yg teratas..huhuhu

nnati sy gantung reben dan hias ros tu kat blog sy k..TQ again..muuaaahhh

kak long zue said...

CC Noamie-->muahhh pp korang jugak arr ..ehehehe terima kasih jadi kawan kak long.

kak long zue said...

Miszenigma-->Sama-sama kasih..nanti gantunglah reben ni yer kat bunga ros tu..ehehe

*shay* said...

time kasih kak long kasi kita gift... kita dah ambik nanti kita gantung kat blog lak yerk...

kayteeze said...

Salam Zue....

Haa....lama tak menjengah... Kak tie tercicir nama zue dlm bloglist... baru jumpa alamat ni..kih kih...

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin