Monday, July 21, 2008

Angan tak sudah!

Sibuk masuk sibuk..busy masih busy ...ada dateline2 yang perlu dikejar. Huhuhu jangan pulak terjadi " yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran"

Dalam mengejar dateline, ada saja perkara baru, isu baru, tugasan lain yang perlu dibuat.Kena kreatif..kena cari idea lain..buat idea lain!! Aduhai...makkkkkkk!! tak nak kerja kat sini lagilaaaaaaaa ...nak keje sendiri..tak nak pening kepala..tak nak stress yg lebih2..tapi nak makan apa pulak kalau tak kerja..saper nak bagi gaji!!

Sudah2lah berangan nak berhenti kerja tu..buat jer la mana yg termampu, selagi terdaya..yer dak?? ( ayat pujuk hati sendiri ..tapi tak rela kupujuk nyer kes).

Akhirnya...sambung jugaklah keje...stop blogging utk hari ni .ehehehe.

3 comments:

KAKTINY said...

salam kakzue..

andainya saya mampu membantu.. (saya ni plak tgh free giler nih.. sbb boss takder.. outstation..)

asyik bloghopping jer kerja saya.. sampailah melompat masuk kat umah kaklong nih..

salam..

~Cinta Milo Ais~ said...

salam kak long...keje jgn sampai stress ye..kayuh pelan2 ok..hehe :D

Kak Zue said...

Tiny-->huhuhu terima kasih ler nak tolong kak long ni hah tiny...bukannya apa, fikiran cuma rasa terlalu sempit rasanya masa ni ...dah bosan..itu jer.


Miloais-->stress bagai nak rak ni ..itu sebab kerja yg senangpun kak long rasa susah sebab bila dah banyak terasa macam ak jerit jer..arghhh!!!

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin