Thursday, July 31, 2008

Testing testing hantar picture guna email ke blog. Ni gambar lama. Hari ni muka sembab sebab tak sihat..mesti dah mula berjangkit dari mak kak long. Aduhai peninnn

5 comments:

Akak said...

Salam Zue...

Hari nie tak sihat yea, baik cepat2 gi klinik sebelum melarat...

Mak mcm mana dah sihat ke? Kirim salam kat dia yea..

~Cinta Milo Ais~ said...

kak long...budak kecik tu sape? tomelnyer hehe

♥ira♥ said...

boleh ker kaklong dari email send ke blog,,

kaklong jgn lupa makan ubat tau

lla said...

Makan ubat cepat2 spy cepat sembuh . Anak bujang sy pun dah kena 'measles'. Badan si emaknya pulak dah rasa lain mcm aje . Ohhh.. tidaaak.... tak rela nak berpantang makan .

Kak Zue said...

Akak-->mak masih belum pulih dari batuknyer.

CintaMiloAis-->dalam gambar tu, anak sedara k.long. Nama dia Muhammad Nu'aim.

Ira-->k.long masih mampu berjalan lagi ni :-) walau ada penin lalat.ahaks.


Ila-->ada staff kat sini pun kena demam campak..huhuhu teringat seksa ooo kena demam ni.k.long dah rasa

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin