Wednesday, July 16, 2008

Sibuk lagi

Huaaa...kita busyyyyy yang amat....semua orang kat dept ni busy minggu ni sampailah minggu depan...huhuhu setiap bulan ada jer minggu bzzzzzzz...eehehhe MQA nyer hal ..cis cisss. sabo jer laa.

Kali ini cuba korang layan lagu "ayah dan ibu oleh Allahyarham Sudirman pulak yer ...walau sibuk macam manapun kita mencari rezeki dan sibuk dengan keluarga sendiri, ayah dan ibu jangan kita lupakan.

10 comments:

FatinSakura said...

ok tma kasih kak long..
nantie saya nak letak link banner tu dalam blog sya..
kalau ade masa bg cdng atau cmmnt kat blog sya taw..sya tak terer sgt bab2 html nie

~Cinta Milo Ais~ said...

Salam Kak Long..selamat membzikan diri ek heheh

Kak Zue said...

fatin-->InsyaAllah, kak longpn tak pandai sgt.

MILOais-->moga selamatlah segala yg dirancang..adehhh!

kuInaJentayutiara said...

salam kak long... bz bz pn jgn lupa rest!

wilda said...

hi kaklong! bz ek...xpe2..moga semuanya selesai n berjln lancar. take care! :)

Tie said...

Tie memang suka lagu ni, kadang2 sampai menitis airmata bila mendengarnya...

13may said...

Salam KakLong...
sesat plak ke sini :D

Abang Long said...

Hari ini sahaja sudah 4 kali rasanya dengar lagu yang sama, kebetulan ...

Kak Zue said...

Ku Ina-->terima kasih. Rehat tetap rehat..eheh belum lupa rehat lagi.

Wilda-->Terima kasih :-).Muahh pp dia.

Kak Zue said...

Tie-->memang sayu bila dengar lagu ni.

Abang long-->Kebetulanlah tu...


13th may-->selamat dtg..Rajin2lah datang ke sini :)

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin