Monday, July 07, 2008

Tolong Kak Long sikit...

Birthday mak minggu depan, 17 Julai..hmm apa nak bagi atau apa nak buat ek untuk gembirakan hati mak? Kek dah biasa..bukan tak nak beli kek tapi terasa perlu ada sesuatu yang lain perlu dilakukan kali ini. Bukanlah maksudnya mak bersedih sekarang ni tapi saja nak bagi dia lagi ceria dan rasa lebih dihargai. Kawan-kawan semua ada cadangan tak? tolong kak long ek... kalau ada bagilah komen disini. Terima kasih...

6 comments:

Tie said...

Hmm nak bagi apa ya..., sepasang kain dgn tudung ke, keronsang ke, bawa pergi dinner.., tgklah apa2 yg dia kepinginkan, kalau mampu sebentuk cincin atau loket hmmm apa2 yg mungkin akan memberi erti kpdnya..

Jie said...

gelang tangan pun cantik kaklong
kristal ke..mcm yg fesen skrg ni

~Cinta Milo Ais~ said...

berikan pelukan penuhhhhhh kasih sayang..:D

Abang Long said...

Cuba peluk dan tidur dengan mak. Satu malam.

Kak Zue said...

Tie-->terima kasih dengan cadangan yang diberi. Akan dipertimbangkan :-).

Kak Zue said...

Kak Jie-->terima kasih dengan idea yang diberi. Masa mother's day dah bagi gelang tangan...:-).

CintaMiloAis-->Terima kasih dgn idea itu. Nanti kak long dgn cucu2 mak peluk mak kak long tu ..ehehehe.

Abang Long--> idea itu bisa di atur!. Sejak rumah di renovate kita tidur dgn mak..ehehehhe

LinkWithin

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin